El paper dels pares

Antara va néixer com una iniciativa dels pares, amb el propòsit de disposar d'un espai adequat per a la formació humana, professional i espiritual dels seus fills i dels fills dels seus amics. Per això, els pares són els grans protagonistes del Club.

Antara és una ajuda i un recolzament. Ni més ni menys. Per això necessitem que la implicació dels pares en el Club sigui cada cop més important. La col·laboració entre els pares i els tutors constitueix el nucli formatiu.

A Antara hi ha una Junta Directiva composada per un grup de pares, la missió dels quals és aconseguir recursos per a la realització de les activitats i per a que les famílies amb dificultats econòmiques també puguin gaudir del Club.

Projecte Educatiu

 

El projecte educatiu del Club passa per la voluntat d’anar d’acord amb les famílies que l’integren. Els valors més repetits al club són l’enriquiment personal, l’esforç personal tant en l’estudi com en la millora personal, la solidaritat amb els més propers i també amb els més necessitats; mirar la cultura pròpia com a mitjà identificador propi.

Què és Antara?

Antara és un centre educatiu d'activitats extraescolars i de lleure, dirigit a nois entre 9 i 18 anys.

Informació

Aquesta plana es actualment en construcció. Es per això que en cas d'estar interessats en qualsevol tipus d'informació us recomanem posar-vos en contacte amb nosaltres fent servir qualsevol dels mitjans que posem al vostre abast.

Blog